Nevşehir Apart: Kantemiz Rezidans

Kantemiz Rezidans şehir merkezinde üniveriseteye yürüme mesafesinde hizmet vermektedir. Rezidansımızın lokasyonu havasının temizliği, sakin ve huzurlu bir semttedir.
Nevşehir Erkek Apartı Kantemiz Rezidans
Nevşehir Apart Kantemiz Rezidans
1+1 ve 1+0 odalarımız seçkin ve refah düzeyi yüksek ailelerin oturduğu semt olan 2000 evler mahallesinde bulunmaktadır. Çevreye rahatsızlık verecek oluşumlar yoktur. Gece ve gündüz aileler, bayan ve çocukların gönlünce dolaşabildiği semtde oluşumuz öğrencilerin ailesine güven vermektedir. Kantemiz Rezidans'ın bulunduğu yerden şehir içi dolmuşları ile Nevşehir'in her yerine ulaşmanız çok kolay. Bununla beraber, tüm ihtiyaçların yakın çevreden görülmesi mümkün. 
Nevşehir Erkek Apartı: Kantemiz Rezidans
Nevşehir Apart: Kantemiz Rezidans
Bu nedenle, sevgili gençler Nevşehir'de nerede kalacağım diye düşünmeyin.Temiz ve güvenli odalarımızda aile ortamının sıcaklığını hissedeceksiniz.Kantemiz Rezidans'da kaldığınızda: aileniz sizin için endişe etmeyecek, siz de rahat ve huzurlu olacaksınız. Bize güvenin, çünkü biz işimizi iyi yaparız. İşletmeye başladığımızdan bu zamana kadar aparımızda kalan konuklarımızın memnuniyeti bizlere güç vermektedir.Siz de Kantemiz Rezidans Apartını tercih ettiğinizde memnun kalacak çevrenize tavsiye edeceksiniz.

Adres: 2000 Evler Mahallesi Şehit Musa Taşdemir Sokak No:28 B Blok Nevşehir Telefon: 03842150750 Mobil: 05414483850 - 05434483850